Jdi na obsah Jdi na menu

Nabídka sportů

6. 5. 2024

Naše stránky nabízejí širokou škálu adrenalinových sportů, které jsou přizpůsobeny potřebám a možnostem seniorů. Bez ohledu na váš věk vám chceme ukázat, že adrenalinové sporty nejsou jen pro mladé, ale mohou být zábavným a osvěžujícím zážitkem i pro starší generaci.

Jedním z nejoblíbenějších sportů mezi seniory jsou například tandemové seskoky. Tato adrenalinem nabitá aktivita umožňuje seniorům zažít vzrušující pocit volného pádu, aniž by museli mít předchozí zkušenosti s parašutismem. Pro ty, kteří hledají trochu více dobrodružství na vodě, nabízíme možnost raftingu či kajakování. Tyto aktivity jsou skvělým způsobem, jak si užít přírodu a zároveň si udržet aktivní životní styl.

Pokud dáváte přednost suššímu prostředí, můžete se pustit do horolezectví na umělých stěnách. Tato činnost poskytuje nejen fyzickou výzvu, ale také mentální stimulaci a pocit úspěchu po dosažení vrcholu. Pro ty, kteří mají rádi rychlost a adrenalin, nabízíme také zážitky na off-road terénních skútrech nebo čtyřkolkám. To je skvělý způsob, jak prozkoumat terén a zároveň si užít vzrušující jízdu.

Další možností jsou různé druhy cyklistiky, jako je například horská cyklistika či jízda na elektrickém kole. Tyto aktivity umožňují seniorům prozkoumat okolní krajinu a zároveň si užít vzrušení z jízdy na kole. Pro ty, kteří hledají extrémnější zážitek, nabízíme také možnost bungee jumpingu či surfování.

Nezáleží na tom, jaký adrenalinový sport si vyberete, naše stránky vám poskytnou informace, tipy a inspiraci, jak si co nejlépe užít tuto vzrušující část života bez ohledu na váš věk. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli objevit nové způsoby, jak si plně užít váš volný čas a udržet se aktivní a zdraví. Připojte se k nám a připravte se na dobrodružství

Tandemový skoky:  Jednou za měsíc skáčeme z letadla v okolí Řípu, vaše bezpečnost bude zajištěna instruktorem Karlem Vémolou. Pro další informace pište na email: vemola.kaja@seznam.cz

Rafting: Projeďte se s námi po Sázavě. Každý měsíc sjíždíme Sázavu v počtu 21 lidí (přidejte se k nám než bude plno). Nevadí zda jste nováček, protože naše instruktorka Petra Kalousová se o vás postará. Pro další informace pište kalousova.petra@gmail.com

Kajakování: Tento kurz má také nastarost Petra Kalousová, tentokrát sjíždíme řeku Moravice v počtu 14 lidí (přidejte se k nám než bude plno). Nevadí zda jste nováček, protože naše instruktorka se o vás postará. Pro další informace pište kalousova.petra@gmail.com

Horolezectví: Rádi šplháte? Tak tento kurz je přímo pro Vás. Kurz trvá 2 měsíce a koná se každou sobotu na umělých stěnách a jako odměnu vás vyveze náš instruktor Kuba Bavor do Krkonoš do skal (účast není povinná). Pro bližší informace pište na email: bavor.jakub@gmail.com.

Off-road: Hledáme instruktora. Pokud máte zájem pište na: chcibytinstuktor@gmail.com

Horská cyklistika: Hledáme instruktora. Pokud máte zájem pište na: chcibytinstuktor@gmail.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kateřina - Dlouhá

6. 5. 2024 15:44

Tento rok jsem si, díky svému manželovi vyzkoušela skok z padáku a musím uznat že to je po dlouhý době zážitek na, který nikdy nezapomenu.